Lapptäcke av gamla jeans


I tonåren (för länge, länge sedan…) hade jag ett par favoritjeans av märket Jesus. (De var köpta i Spanien där namnet Jesus är vanligt, så det fanns nog ingen religiös koppling till märkets namn). Dessa jeans slet jag på i många år och lappade flitigt när tyget brast, tills de bestod mer av lappar än originaltyg. Så småningom växte jag ur dem, men kunde inte slänga dem. Många år (och många jeans) senare kom jag på att jag skulle sy ett lapptäcke av dem. Lapptäcket är ett kärt minne av mina mest älskade jeans.


Det blev också två matchande kuddar till. Numera pryder både lapptäcket och kuddarna sängen i gäststugan.

Annons
Detta inlägg publicerades i Återbruk, Textil och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s