En konservburksutmaning


Jag är nybörjare på det här med att blogga, men utmaningar från andra pysselbloggare verkar kul. Nu är det Huset nummer 10 som har en utmaning. Den går ut på att skapa något nytt med hjälp av KONSERVBURKAR.

I ett tidigare inlägg (Björkar och burkar), klädde jag bland annat en konservburk med papier maché och målade den för att efterlikna en björkstam. Nu har jag hunnit plantera pärlhyacinter i den också. Så här är mitt bidrag, i form av ”före och efter bilder” i denna utmaning.

Annons
Detta inlägg publicerades i Återbruk, Papier mache och märktes , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till En konservburksutmaning

 1. Annie skriver:

  Men så cooolt och så naturtroget. Jättesmart idé.

  Stort tack till ditt bidrag

  Önskar dig en härlig kväll
  Kram
  Annie

 2. Anita skriver:

  Snygg och naturtrogen!!

 3. Monkan skriver:

  Papier maché, det var ovanligt (för mig, kanske inte för dig). Det ser verkligen ut som björk när du målat! Vad duktig du är.

  Kikade vidare lite i bloggen, men hjälp vad snyggt lapptäcket med jeans var! Och vad mycket annat fint du pysslat.

  • Zara skriver:

   Tack Monkan! Jag hade inte använt papier mache sen jag var barn. Men nu när jag har egna barn i lämplig pysselålder tänkte jag att det kunde vara kul att prova igen. Och det var det! 🙂
   // Zara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s