Uppiffade snusdosor


Snusdosor (som tömts och diskats ur) kan man ha till mycket. De är ypperliga att förvara småsaker i. Men man kan ju piffa upp dem lite också så att de ser lite roligare ut. Lite tyg eller papper, kanske några band, och lim. Jag använde decoupagelim som fungerar som både lim och lack. Men i brist på det kan man ta t.ex. trälim, som eventuellt späds med lite vatten för att bli lättare att pensla på, och sugas upp av, det man vill limma fast.

Min yngsta dotter (3,5 år) valde att måla sina istället. Det är knepigt att måla på plast och färgen flagnar troligen rätt lätt, men vill man måla så måste man ju få prova det också. Sen blev det dekor med band och blommor utstansade i papper som vi limmade fast. Även dessa fick ett extra lager decoupagelim så får vi se hur länge färgen håller.

Detta inlägg publicerades i Återbruk och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s