Flera konservburkar


Efter att ha sett alla fina bidrag i konservburksutmaningen på bloggen Huset Nummer 10, och däribland de fina burkarna på bloggen Handkraft & Återbruk, var vi tvugna att göra några egna. Jag målade burkarna (lite lagom slarvigt) med vit färg. Sen fick döttrarna vara med och klistra på omslagspapper, tyg och band. När vi hade klistrat färdigt fick burkarna också ett extra lager decoupagelim (som även fungerar som lack). Nu återstår bara att bestämma vad vi ska ha i dem. Blommande vårlökar eller pennor, penslar, saxar och andra pysselredskap. Åtta burkar räcker ju som tur är till båda delarna. 🙂

Annons
Detta inlägg publicerades i Återbruk och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s