Bevingade insekter av plåtburkar


20130616-004611.jpg Ett mycket snabbt och enkelt pyssel att göra med barn. Jag hittade denna idé på bloggen My Very Educated Mother, men istället för att måla burkarna (som de gör i orginalet) plockade jag fram dekortejp. Inte lika väderbeständigt, men då slipper barnen vänta på att färgen ska torka. Burkarna tejpades, ögon (klistermärken) klistrades på och vingar böjdes till av ståltråd. Med hammare och spik gjorde jag två hål i burkarna. En för att trä in pinnen som insekten sitter på och en för att trä in vingarna i.

20130616-004402.jpg

Annons
Detta inlägg publicerades i Återbruk, småpyssel och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bevingade insekter av plåtburkar

 1. Petra skriver:

  Men gud så söta!! Jag måste också prova 🙂
  Skulle vara kul om du ville vara med på Pysselutmaningen på min blogg med tema Sommar & Återbruk…
  Ha det gott!! //Petra

  • zararooke skriver:

   Åh, alltid kul med pysselutmaningar! Men jag kom just hem från en utlandsresa, så det är inte mycket tid kvar på utmaningen… Får se om döttrarna och jag hinner göra något. Kul att ha hittat din fina blogg också!
   Hälsningar Zara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s