En stor myra av trädrötter


När flera stormar dragit förbi var det många träd som fallit med rötter spretande åt alla håll. Det krävdes inte mycket fantasi att se att många av dem såg ut som gigantiska insektsben. Med grannens (markägarens) tillstånd släpade jag förra sommaren hem några fina rötter och byggde en stor myra. Sex ben och två antenner skruvades fast i en träbit. Sen formade jag kropp och huvud av hönsnät. Ögonen ritade jag på halverade frigolitkulor och limmade fast med limpistol. Svårare än så var det inte. Och myran fick grannen som minne av sina nedfallna träd.
 

Jag byggde en jättespindel också, men den är jag inte riktigt nöjd med än. Den behöver justeras lite, men kommer kanske som eget inlägg här senare i sommar.

Detta inlägg publicerades i Återbruk och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s