Tygblomma till påskharen


Kransen jag gjorde i form av en påskhare behövde lite dekor. Det blev en gul tygblomma. Jag råkade ha några gula linnen som barnen vuxit ur. Jag klippte ut fem bitar i formen av blommor (fyra ljusgula och en mörkare gul). Jag sydde några stygn runt mitten på varje ”blomma”, drog åt tråden och knöt. Sen sydde jag ihop alla fem delar med den mörka i mitten. En enkel men rätt fin blomma. Perfekt för en påskhare.

Annons
Detta inlägg publicerades i Återbruk, Påsk, Textil och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tygblomma till påskharen

  1. Hannah skriver:

    Åh vad enkelt och fint med påskkrans. Älskar att pyssla men det mesta ligger nere när man har riktigt små barn..

    • Zara skriver:

      Jo, när man har riktigt små barn är det svårt att hinna med så mycket annat. 🙂 På sin höjd ett litet och snabbt projekt. Eller något man kan jobba på då och då, som inte kräver att man plockar fram så mycket saker. Jag började med luffarslöjd när jag var föräldraledig sist. Lite tråd och några tänger var lätta att plocka fram när minstingen somnat i vagnen och vädret ute var fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s