Pappersaskar och dekortejp


imageHäromdagen hämtade vi ett paket på posten med lite pysselmaterial (från Make & Create). Det tindrade i barnens ögon. Jag gjorde en deal med dem: städa rummet först, så får ni pyssla efter det. Oj, så snabbt alla leksaker plockades undan och strax därefter satt båda två bänkade vid ett bord med några vita pappersaskar (som vi hittade när vi städade), dekortejp, klistermärken och dekorstenar. De fick fria händer. Min yngsta (snart 4 år) utbrast stolt: ”Nu behöver vi inte mamma längre, vi kan pyssla själva!”. Nåja, inom 10 min ville hon trots allt ha lite hjälp när tejpen snott sig runt både asken och hennes hand. Men det mesta gjorde de själva. Och visst blev det fina askar? Som väntat går storasysters två askar mest i blåa färger och lillasysters i rosa. Lillasyster har dessutom redan tagit sina lådor i bruk och fyllt dem med pärlor.image

Annons
Detta inlägg publicerades i småpyssel och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s