En färgglad labyrint


Båda döttrarna har tillverkat pärlplattor på löpande band de senaste veckorna. Tillverkningen ökade markant efter att storasyster lärt sig stryka pärlplattorna med strykjärn. Annars brukar de bli liggande rätt länge innan jag tar mig för det. Nu har de börjat hitta på egna former och mönster och det här är en av 8-åringens kreationer. Hon gjorde en labyrint efter eget huvud på en fyrkantig pärlplatta. När hon strukit pärlorna hjälpte jag henne med att limma fast de två delarna på en kartongbit (med ett mönstrat papper fasttejpat med dekortejp runt kanten). Ett riktigt klurigt pyssel tycker jag.

image

Annons
Detta inlägg publicerades i småpyssel och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s