Våra första lamm


Ikväll kom våra första lamm! Lilla Brittis blev mamma till två sagolikt söta, vita små ulltussar. Hon klarade det hela galant på egen hand och har uppenbarligen goda modersinstinkter och mjölk. Underbart!

20140508-233002.jpg


IN ENGLISH

Our first lambs

Our first lambs were born this evening. Two adorable, white, fluffy creatures. As this is our first experience of lambing, I am glad to report that all went well and both mothering instincts and milk production seem to be good. What a relief! 🙂

Detta inlägg publicerades i Ull och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s