Tovade tomtar i Faerie Magazine


Det är alltid trevligt att få kommentarer på bloggen och i slutet av oktober fick jag en som var särskilt kul på inlägget jag skrev om tovade tomtar förra året. Det var en amerikansk tidskrift som heter Faerie Magazine som ville ha med mina tomtar i sitt nästa nummer. Jag hade aldrig hört talas om tidskriften, men jodå, den finns på riktigt. Hur de hade hittat min blogg vet jag inte, inlägget är ju enbart skrivet på svenska. Men nu skulle de skriva om tomten och ville göra ett uppslag om hur man tovar en tomte. Och det hjälpte jag dem gärna med. Jag skickade ett gäng bilder och lite instruktioner om hur man gör och nedan ser ni resultatet. 🙂

20141217-232018.jpg

20141217-232035.jpg
Tidskriften publiceras i USA och fraktkostnaden är hög till Europa, men de har även en blogg och sida på Facebook där de lägger ut fantastiska drömlika bilder.


IN ENGLISH

A feature in Faerie Magazine

It’s always nice to get comments on this blog and late October I got one that was especially fun on a post I wrote last year about felting a tomte (a Nordic version of a gnome/santa). The winter issue of Faerie Magazine has now been printed, including a short tutorial of how to felt my tomte. Faerie Magazine also has a blog and a Facebook page where they post amazing photos. I’m really glad to have been given the opportunity to contribute to this beautiful magazine. 🙂

 

Detta inlägg publicerades i Crafts by Zara, Jul, Tova, Ull och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Tovade tomtar i Faerie Magazine

 1. Marilyn aka Pandagirl skriver:

  Congratulations! Welldone.

  • zararooke skriver:

   Thanks! 🙂 I’m still amazed that they found this blog as the post they commented on is only written in Swedish. Perhaps an indication of the power of Google or Pinterest?

 2. Märtha skriver:

  Grattis! Jag är inte ett dugg förvånad. Grejerna som du gör är ju fantastiska och jag väntar med spänning på din första samlingsbok *hint* *hint*. Det är synd att vi inte bor närmare… Jag har ju tre små pysseltjejer som ääälskar när jag plockar fram stövelkartongerna med Panduro-grejer i. Mer kreativt än så blir det inte – tur att de har världens fantasi!
  Men kanske kan ni sätta upp ett par friggebodar på gården och börja sälja pysselsemestrar till utarbetade småbarnsmammor? Det vore nåt! Kram

  • zararooke skriver:

   Ni är så välkomna på ”pysselsemester” hos oss även om jag inte startar det som affärsidé (men jo, den tanken har också slagit mig, typ ”bo på landet, klia får och tova”). Ni kan väl komma hit och hjälpa mig med produktutveckling. 😉

 3. zedster66 skriver:

  Well done, Zara it looks really cool 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s