En uppiffad låda och en prylhylla


Barnen och jag fick ett uppdrag av min mor. Hon sa sig behöva en låda att ha pennor och annat i och gav oss några ungefärliga måttangivelser. På en loppisaffär hittade jag en gammal metallåda (en matlåda från Trangia) som passade perfekt. Den fick ett lager vit sprayfärg på utsidan och sedan fick flickorna dekorera den med gnuggisar och washitejp.

20140518-003708.jpg

Ett annat mindre renoveringsobjekt var en prylhylla som sparats sedan jag var barn. Med lite vit sprayfärg och en bit kartong med tapet på som bakgrund blev den betydligt trevligare. Nu har den gått i arv till mina barn som fyller den med sina små hästfigurer. Tänk vilken skillnad lite vit färg kan göra på några slitna föremål. 🙂

20140518-004447.jpg

20140518-004511.jpg


IN ENGLISH

Upcycled tin and display shelf for miniatures

A little white spray paint makes all the difference to a couple of worn objects. After a coat of paint, the tin (a Trangia mess tin) was decorated with rub-on stickers and washi teip. The display shelf was given a backing of cardboard with wall-paper glued on.

Annons
Detta inlägg publicerades i Återbruk, småpyssel och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s