Crafts by Zara – Nystartad webbutik


Nå, är det någon som börjar känna sig pysselsugen inför jul? Kanske dags att prova det här med tovning? Kanske tova en tomte eller några julgranskulor? Då har jag lösningen…! 😉

Äntligen har jag öppnat portarna (ja, de digitala, i verkligheten handlade det om att ta bort krysset för ”dölj butiken”) för min nystartade butik på nätet. Barnen har med stort engagemang hjälpt till att paketera material i påsar och kartonger in i det sista och hela köket och matrummet är fullt av kartonger (det ser ut som vi håller på att flytta).  I varje kartong finns allt material, inklusive en utförlig steg-för-steg beskrivning med många bilder, för att skapa något baserat på naturmaterial.  Min yngsta (5 år) konstaterade glatt att om ingen köper materialsatserna får vi väl själva tova massor med tomtar till jul. Det är ju också ett alternativ.

I vilket fall finns nu möjligheten att köpa en komplett materialsats för att tova en luva och göra en gårdstomte, eller att tova egna kulor till julgranen…

Tomte x3IMG_9413

… eller att tova en snögubbe eller att tova ett platt stycke för att sedan klippa ut valfria figurer att hänga i julgranen.

IMG_9478IMG_9418

Och så finns det ett paket utan ull, men med väldigt mycket annat. Allt som behövs för att skapa rustikt julpynt av naturmaterial samt prova på trådslöjd.

IMG_9619Eftersom det här är lite av en testomgång har jag bara material till ungefär 20 paket av varje produkt. Så det är först till kvarn som gäller. 😉 Men om det visar sig finns ett intresse för det här typen av materialsatser funderar jag på att återkomma med en ny kollektion i vår.

I vilket fall är ni hjärtligt välkomna att gå in och titta i webbutiken!

Crafts by Zara

———–

I have started a webshop called Crafts by Zara were I sell complete kits to make things from wool and other natural materials. At present it is only aimed at the Swedish market, but you are more than welcome to go in and have a look at what I am selling. The photos will give you an idea even if you cannot read the text in Swedish.

Detta inlägg publicerades i Crafts by Zara, Jul, småpyssel, Tova och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Crafts by Zara – Nystartad webbutik

  1. Marilyn aka Pandagirl skriver:

    Lovely Christmas items Zra!

  2. Cici skriver:

    Nu äntligen ligger blogginlägget i min blogg om dina julkulor ^_^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s