En lockig sittdyna


En del dagar tror man att våren är här på riktigt. Solen skiner, snön smälter snabbt och jag har ställt fram en bänk vid stugväggen. Men det är fortfarande lite kyligt i luften och då kan det vara skönt att sitta på en dyna av något slag. I somras tovade jag ihop råull från vårklippningen (se det inlägget här). Det blev sedan liggande som ett oavslutat projekt, men nu hade jag anledning att ta tag i det igen. Jag sydde helt enkelt ihop de tovade styckena till en sittdyna som passade på bänken.

20150323-205133.jpg

Så nu har vi något varmt och mysigt att sitta på när vårsolen tittar fram igen. Igår kom det mer snö och idag har det regnat – men våren är nog på gång ändå.

20150323-205323.jpg


IN ENGLISH

A pad och locks

I finally got around to sewing together a couple of pieces I felted last summer, from fleece sheared in the spring. I have an earlier post about that here. It snowed again yesterday, and rained today, but when the sun comes out again we will have something nice and warm to sitt on. The snow is melting and spring is on its way.

Annons
Detta inlägg publicerades i Tova, Ull och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s